Ce poate fi mai frumos si mai gingas pe Pamant? Care este cel mai bun mod de a ne exprima sentimentele? Daca nu ati ghicit, va spunem noi, sunt florile.Acest raspuns l-am aflat si noi de la parintii nostri, care ne-au sadit in inima dragostea pentru flori si gradinarit, devenita o traditie in familia noastra de peste 70 de ani, inceputa pe meleagurile bucovinene.
    In cei 20 de ani de cand am preluat noi activitatea am imbinat invataturile parintilor cu viziunea noastra proprie asupra design-ului floral si am incercat sa ne ridicam la cele mai inalte standarde. In tot acest timp am avut un sprijin real si din partea copiilor nostri, Elena si Razvan, care  au mostenit si ei pasiunea pentru aceasta lumea florala plina de culori si miresme. Ei vor duce la randul lor, traditia mai departe. Alaturi de angajatii nostri dorim sa ridicam la cele mai inalte standarde brandul “Florariile Trandafirul” Vedeti mai multe detalii despre noi - clic aici

PAGINA ANTERIOARA
PAGINA URMATOARE

Despre noi

Cei 30 de angajati, care formeaza o familie, lucreaza cu devotament si pasiune, fiind mereu la curent cu noutatile in ceea ce priveste arta si design-ul floral, chiar participand la diverse concursuri unde au obtinut rezultate foarte bune.
Impreuna cu ei am reusit sa realizam un showroom, situat pe drumul European 58D, unde puteti admira lumea mirifica a plantelor decorative, de interior si exterior, plante exotice, flori specifice fiecarui sezon al anului, mobilier si decoratiuni speciale pentru amenajarea gradinilor.

De-a lungul timpului serviciile aduse clientilor s-au diversificat si astfel am infiintat trei florarii in cele mai importante zone ale orasului. Odata intrati in magazinele noastre descoperiti o atmosfera calda si primitoare, o gama variata de flori proaspete si diverse decoratiuni: de la ghivece si vase de ceramica pana la figurine de amplasat in balcoane sau gradini. Aranjamentele florale sunt create cu arta si maiestrie de catre personalul nostru specializat, individualizate pentru fiecare client in parte.

Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri cu flori proaspete in fiecare zi, avem propriile noastre sere si solare, intinse pe o suprafata de circa 10.000 metri patrati. Profilul aerodinamic al serelor, asociat cu geometria deschiderilor si pozitia lor, le plaseaza printre cele mai performante. Acestea sunt proiectate special pentru climatul din Romania, cu sarcinile exercitate de vant, ploaie sau zapada specifice tarii noastre. Fiind necesar sa fie respectate conditiile de temperatura, umiditate si lumina, serele sunt dotate cu echipamente profesionale, sisteme de irigatii, sisteme de incalzire si ventilatie, totul automatizat.
Toate acestea pentru a avea mereu productie de flori sezoniere, proaspete si pentru a multumi clientii nostri, cu orice tip de planta pe care si-o doresc.

Cu timpul ne-am format si un parc auto propriu pentru livrari la domiciliu sau in orice alta locatie dorita de dumneavoastra. Am livrat si livram in continuare in cele mai diverse situatii si locuri. Participam cu drag la infrumusetarea orasului si oferim concetatenilor nostri cu prilejul targurilor si festivalurilor organizate in urbea noastra o gama larga de produse de la flori, arbusti ornamentali la toata gama de produse de intretinere a plantelor. Le multumim pe acesta cale barladenilor pentru dragostea ce o acorda frumosului, exprimat prin gingasia florilor si le facem invitatia de a ne calca oricand pragul.

Clic pe imagine pentru mai multe detalii

Va asteptam cu drag la florariile Trandafirul pentru a afla care sunt cele mai potrivite plante pentru gradina sau locuinta dumneavoastra!  
Ganditi-va: cand ati daruit ultima data o floare persoanei dragi?
Nu mai pierdeti timpul, vizitati florariile noastre!.

Clic pe imagine pentru detalii
cap_jos2
cap_sus2

 

 

Comenzi e-mail: comenzi.trandafirul@gmail.com
FLORARIA TRANDAFIRUL® STADION:TEL. 0235 413 392; Mobil:0756 084 940
FLORARIA TRANDAFIRUL® CENTRU: TEL. 0235 417 877; Mobil:0756 084 941
FLORARIA TRANDAFIRUL® GARA:   TEL. 0235 410 760; Mobil:0756 084 942
SHOWROOM TRANDAFIRUL®: Mobil 0756 084 943

Like Us on Facebook